Стоки >> Гвоздеи

  • 70 вида строителни гвоздеи, гвоздеи за дървени опаковки
  • 15 размера стоманени гвоздеи + гвоздеи за бетон
  • 50 размера рингови гвоздеи за пневматични пистолети